Leden vraag & antwoord

De mogelijkheid om vragen te stellen die kunnen worden beantwoord door andere leden. Alleen onze leden kunnen vragen stellen en op vragen reageren. Op deze manier kunnen leden elkaar (digitaal) helpen. Sommige vragen/reacties zijn alleen zichtbaar voor leden. Wilt u alleen uw ervaring(en) delen met andere leden? Ga dan naar onze Blog pagina.
  1. Redactie VGME
  2. Schadeherstel
  3. woensdag 07 maart 2018
  4.  Abonneer via e-mail
Alle schademeldingen van vóór 31 maart 2017 moeten door de NAM en het CVW worden afgehandeld. Minister Wiebes heeft de NAM hiertoe aangespoord en onder druk gezet.
Heb u inmiddels ervaring met de afhandeling van een 'oude' schademelding? Deel uw ervaring dan op dit forum. De mede-leden van de vereniging kunnen hun voordeel hier mee doen.

Lees overigens ook het artikel op onze nieuwspagina: http://www.groningermonument.nl/index.php/nieuws/283-afhandeling-van-uw-oude-schademelding-en
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Reacties (1)
Geaccepteerde reactie Pending Moderation
Inmiddels een aanbieding met bijbehorende paperassen ontvangen. Beetje vreemd omdat er al een akkoord lag maar goed.

Er zit een calculatie bij voor alle toegekende schade maar het bedrag voor de "C"-schades lijkt meer een greep uit de lucht. Wacht nog op de offerte van eigen aannemer maar het voorstel lijkt voldoende.

Wij hebben geen monument ,(leges) en beperkte niet constructieve schade aan de buiten kant van de woning.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Schadeherstel
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!