Schadeherstel

Display:
Sort By:

Aardbevingen kunnen wel degelijk een rol spelen bij schade aan huizen aan de randen van het bevingsgebied. Dat constateren onderzoekers van de TU Delft.

Ga niet overhaast in op een eindbod van de NAM voor het regelen van een oude bevingschade. En zie zeker niet af van toekomstige aansprakelijkheid. Negen tips van een ervaringsdeskundige voor omgang met de NAM.

‘Het is nu de NAM die onder druk staat, niet de gedupeerde’

Groningen ontplofte zaterdag op sociale media nadat Slochteren was getroffen door een zware aardbeving. De verontwaardiging en het onbegrip zijn enorm.

Vertrouwen komt te voet en gaat in Groningen met paarden die heel hard lopen, weet Alders. Zijn baas, minister Kamp, stelt dat vertrouwen opnieuw danig op de proef

De hoge proceskosten van het schadeherstel in Gronin- gen baren Nationaal Coördinator Hans Alders zorgen. ,,Het is gek- kenwerk’’, zegt hij.

Had de staat de gaswinning na de aardbeving bij Huizinge niet stil moeten leggen? Dat wilde de rechter in Assen gistermiddag we- ten van de landsadvocaat.

Inwoners van het Groningse aardbevingsgebied verliezen massaal het vertrouwen in de toekomst van de regio. Dat zegt Vereniging Eigen Huis (VEH).