Inloggen

Inloggen met je gegevens

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Onderzoeker mr. Pieter Siebinga: Iedereen doet zijn best, maar wel met de eigen oogkleppen op

Pieter SiebingaDe toon van het gesprek  is direct gezet. De opmerking dat dit rapport gaat over een systeem dat niet deugt, pareert onderzoeker Pieter Siebinga prompt: ,,Het is niet het systeem dat niet deugt. Alle onderdelen van het systeem deugen eigenlijk en iedereen doet vanuit de eigen discipline zijn best.’’

Van de voorzitter......(10)

derk gekniptkopieHet is alsof we als vereniging de afgelopen maanden in een soort sluimerstand hebben gestaan. Door alle maatregelen als gevolg van het uitbreken van het Covid-19 virus waren we genoodzaakt verschillende activiteiten te temperen of helemaal te stoppen. Onder dit laatste vielen de geplande bijeenkomsten, waaronder een ALV. Maar inmiddels zijn we ontwaakt uit de sluimerstand...

De aannemersvariant van het TCMG

‘Ook aannemer kan schade opnemen’ kopt de TCMG in haar 4de nieuwsbrief, maar heeft u als eigenaren van Groninger erfgoed hier ook wat aan? We zochten het uit.

Van de voorzitter....(9)

Allereerst wil ik de leden en donateurs verwelkomen die zich hebben aangemeld sinds 1 januari! Het bestand van de vereniging breidt zich gestaag uit. En dat hebben we nodig! 2020 wordt namelijk een spannend jaar voor de vereniging: om die reden kunnen we alle steun van onze leden en donateurs goed gebruiken. Het maakt onze onderhandelingspositie nóg sterker. Maar waarom wordt het een spannend jaar?

Hoogte WAG-claim bekend

Deze week heeft de Stichting WAG voor haar leden de hoogte van de claim bekend gemaakt. Deze wijkt (in positieve zin) sterk af van de door Wiebes aangekondigde compensatieregeling. De vraag is nu of de leden van de WAG voor de ‘Wiebes-regeling’ moeten kiezen of niet.

© 2020 Vereniging Groninger Monument Eigenaren